Pravila i uvjeti - domene


Registracija domene

1.Tomsoft d.o.o. se obavezuje da neće prodavati, distribuirati ili na neki drugi način otkriti informacije o korisnicima.

2.Tomsoft d.o.o. će poduzeti potrebne mjere da registrira ime domene korisniku koji to zatraži. Pojedini nazivi domena su prilikom provjere slobodni za registraciju, no ukoliko se naziv domene prilikom zaprimanja uplate ne može registrirati, bilo da je netko u međuvremenu registrirao taj naziv domene ili je naziv domene rezerviran od strane matičnog registra koji vodi vršne domene, Tomsoft d.o.o. ne odgovara za slučaj nemogućnosti registracije tog naziva. Korisnik u tom slučaju ima pravo javiti neki drugi naziv domene uz dodatnu doplatu razlike u cijeni (ukoliko ista postoji) ili zatražiti povrat uplaćenog iznosa u vrijednosti cijene naručene i plaćene domene. Korisnik je odgovoran za obnovu imena svoje domene. Tomsoft d.o.o. ne preuzima odgovornost ako korisnik ne obnovi ime svoje domene na vrijeme. Ako je ime vaše domene bilo registrirano preko nas, vi morate provjeriti i poduzeti sve odgovarajuće radnje kako bi obnovili ime domene prije isteka pretplatničkog roka. Tomsoft d.o.o. ne odgovara za nastalu štetu ukoliko se produženje domene ne obavi na vrijeme, tj. najkasnije do zadnjeg dana isteka trenutnog perioda zakupa registracije domene.

3.Ukoliko želite otkazati uslugu, dovoljno je poslati obavjest za otkazivanje usluge na kontakt mail domene@tomsoft.hr od minimalno 15 dana prije isteka trenutnog zakupa usluge. Ukoliko vaš zahtjev za otkazivanje usluge ne zaprimimo unutar tog vremenskog roka, biti ćete dužni podmiriti naknadu za produženje usluge u skladu sa kreiranom ponudom za produženje usluge!

4.Naše usluge su progamirane tako da mogu udovoljiti većinu scenarija za različite potrebe naših korisnika. Ipak, vaše potrebe mogu varirati i zahtjevati dodatne izvore, posebno u području kapaciteta i prometa na web stranicama. Mi nećemo automatski naplatiti iznos ako vaš korisnički račun zahtjeva veće kapacitete. Vi morate održavati vašu kontakt e-mail adresu ispravnom, tako da možete primiti email poruku (opomenu) kad vaš korisnički račun dostigne određeni limit određen isključivo našim sistemom. Tada nas možete kontaktirati da zakupite veću kvotu za vaš račun. Ukoliko nas ne kontaktirate, sistem će automatski isključiti vašu stranicu ukoliko je došlo do prekoračenja maksimalno dozvoljenog kapaciteta prometa po vašem hosting računu.

5.Ako iz bilo kojeg razloga klijent sam zatraži otkazivanje računa, proporcionalna nadoknada neće biti isplaćena klijentu na bankovni račun. Naknada također neće biti isplaćena ako su naša pravila u vezi ovih usluga prekršena pa je Tomsoft d.o.o. prinuđen prijevremeno otkazati pružane usluge.

6.Tomsoft d.o.o. vjeruje u slobodu govora, ali ipak, bilo koji sadržaj (pisani, slikoviti ili osmišljeni) u sljedećim područjima neće biti toleriran i biti će razlog za trenutačno otkazivanje usluga (u većini slučajeva korisnik će biti u mogućnosti sačuvati svoje datoteke u zip dokument). -rasizam, netrpeljivost zbog boje kože, uvjerenja ili religijskih vjerovanja, vulgaran i nepristojan jezik prema bilo kome osim sebi samome, bilo koji uvredljiv i zlonamjeran sadršaj.

7.Dozvoljavamo sadržaj za odrasle koji je u skladu sa zakonom. Također preferiramo da vi rukovodite vašim web-om i odgovarate za njegov sadržaj. Mi nemamo osoblje niti potrebno vrijeme za stalno praćenje vaših servera koji ima stalno rastući i promjenjivi sadržaj. Ipak, ukoliko Tomsoft d.o.o. primi upozorenje u vezi sumnjivog sadržaja na stranici na nekom od naših servera, mi ćemo raspraviti slučaj sa vama i zatražiti trenutačnu ispravku. Ako nas bilo tko kontaktira u vezi sadržaja koji je pronađen na našem serveru u vezi intelektualnih prava ili ako žele da se uklone, zahtjevamo legalnu dokumentaciju kako bi poduzeli bilo koju daljnju akciju.

8.Tomsoft d.o.o. ne promovira i ne daje obećanja u vezi usluga ponuđenih od strane naših korisnika i neće biti odgovoran za sporove ili zahtjeve protiv navedenih korisnika.

9.Ni u kojem slučaju Tomsoft d.o.o. neće biti odgovoran za bilo koju direktnu, indirektnu, popratnu, štetu nastalu kroz korištenje ili upotrebu ove web stranice ili bilo koje informacije, usluge ili proizvoda priskrbljenog kroz vašu web stranicu.